С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
  • Начало
  • Списанието
  • Реклама
  • Най-големите изложения в хранително-вкусовата промишленост в България с рекорден брой участващи фирми

Най-големите изложения в хранително-вкусовата промишленост в България с рекорден брой участващи фирми

Автор: Регал 13 октомври 2016

Двустранни бизнес срещи ще помагат на бизнеса да открие своите партньори

Фотограф: Регал

Рекордните близо 420 фирми ще се включат в най-големите в страната изложения в областта на хранително-вкусовата промишленост - "Месомания", "Светът на млякото", "Булпек", "Салон на виното", "Интерфуд & Дринк", и "Сихре" в хорека сектора. Събитието ще се проведе в "Интер експо център" от 9 до 12 ноември. Организаторите коментираха, че 95% от площите във всички 6 изложбени зали са ангажирани.

В дните на изложението български и чуждестранни производители, представители, дистрибутори и търговци ще представят разнообразие от храни, напитки, суровини, хранителни добавки, опаковки и други. Много силно e участието на фирми с машини и технологии. Освен представянето на богатата гама от съвременни машини и технологии, адитиви, суровини и материали в дните на изложението ще се провежда полезна делова програма от конференции, конкурси, презентации, семинари и делови срещи.

Изложбата се радва на нарастващ интерес от страна на нови изложители, колективни чуждестранни участия, търговски мисии и бизнес делегации.

Все повече стават фирмите за кафе, които желаят да се включат в международното изложение "Интерфуд & Дринк" през тази година. До момента единадесет представители на ободряващата напитка заеха места в залите на "Интер експо център": Bristot caffe, Spetema caffe, Lazzarin caffe, Ecaffe, Martines caffe, Tchibo coffee, Zi caffe, Espresso caffe, Cafes Richard, Passione caffe, Coffero, Davidoff café, Piacetto, Eduscho и Mattew Algie.

За първа година Българската стопанска камара, най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес Enterprise Europe Network и "Интер експо център" организират двустранни бизнес срещи за компании в хранително-вкусовата и хотелиерската индустрия.

С оглед на големия интерес през изминалата година към изложенията "Месомания", "Светът на млякото", "Булпек", "Салон на виното", "Интерфуд & Дринк" и изложението в хорека сектора "Сихре" се очаква тази година над 20 хиляди души да посетят най-големия форум в областта на хранително-вкусовата промишленост.

Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол, а спадът на местните продажби през 2017 г. донякъде се компенсира от силен износ
Свинското: скъпо и дефицитно Чумата по свинете в Азия вдигна световните цени, създаде дефицит и проблемите заразиха и България
Един е-румънец в София Андрей Попеску, директор на "eMAG България"