Регистрация

Орлин Дочев, управляващ партньор в "Некст Консулт" ООД

Автор: Регал 13 септември 2016

Орлин Дочев е основател и съсобственик във водещата в България консултантска компания – "Некст Консулт", реализирала успешно над 250 проекта в сферата на бизнес консултирането и ИТ.

През февруари 2010 г. Орлин основава компанията с визия да добавя стойност на клиентите чрез въвеждане на добри световни практики в областта на продажбите, маркетинга, финансите, производството и др. По-късно привлича към екипа изявени и високо квалифицирани специалисти с опит във водещи консултантски и ИТ компании и затваря кръга от услуги в областта на управленското консултиране.

Преди учредяването на "Некст Консулт", Орлин Дочев е ръководил последователно екипите за бизнес инструменти в представителството на ORACLE в България, а по късно и в Microsoft. Преди това ръководи бизнес развитието на компания в Германия по проекти за автоматизация на процеси за водещи фирми в Европа.

Притежава над 18 години консултантски опит в разработването на бизнес и маркетингови стратегии, внедряване на бизнес ERP/CRM/BI системи, управление на взаимоотношенията с клиенти, програми за лоялност и др.

Индустриите, в които е изпълнявал проекти, включват финансов сектор, производство, инженеринг, дистрибуция, транспорт, логистика, продажби на дребно и др.

Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол, а спадът на местните продажби през 2017 г. донякъде се компенсира от силен износ
Николай Бекяров: През 2021 г. пазарът на сладолед спадна до 104 млн. лева Управителят на "Юниливър Айс Крийм България" посочва пред "Капитал", че цените вече са увеличени с 12-20%
"Билла" с 15% ръст на оборота за 2023, като продажбите надхвърлят 1.4 млрд. лева До края на тази година веригата планира да отвори още 12 магазина и да има над 170 обекта в България