Търговци

Amazon ще превърне търговските центрове в свои складове

Анина Сантова 03 юни 2019, 11:56

След като срина финансовите резултати на търговските центрове, Amazon се готви да ги доведе до окончателния им крах. Технологичният гигант на Джеф Безос сега има за цел да ги превърне в свои складове. Това става ясно от доклад, публикуван в Wall Street Journal , който разглежда развитието на компанията в последните години. Той показва, че Amazon продължава да превръща старите молове в свои центрове в североизточната част на щата Охайо.

Близостта е предимство

Тази стратегия е много важна за Amazon, тъй като извежда потребителските усещания до нови граници, твърди Шон Махарадж, който е мениджър в консултантската AArete."Повърхностно погледнато, това изглежда като усилие на компанията да укрепи веригата си за доставки. Но физическото позициониране на ритейл търговеца по-близо до клиентите (както в селските, така и в градските райони) за доставка в рамките на същия или на следващия ден е част от самото ДНК на компанията, "казва Махарадж. "Това е още един пример за иновативния ѝ начин на мислене. Предимствата са в най-различни форми, но най-важното е, че потребителският опит ще достигне ново ниво", добавя той.

Целият текст е тук

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK