Регистрация

Apple създава собствена социална мрежа

Автор: Регал 26 август 2016
В приложението ще могат да се записват видеоматериали, които да се редактират с помощта на филтри и да се споделят с други ползватели.

Американската корпорация Apple разработва собствено приложение за социална мрежа на основата на Facebook, Snapchat и Instagram, съобщи БТА, като се позовава на ТАСС, която цитира информация на "Блумбърг". В приложението ще могат да се записват видеоматериали, които да се редактират с помощта на филтри и да се споделят с други ползватели.

В новата програма ще се появи възможност и за общуване. Приятелите ще могат да виждат текстови съобщения, електронна поща, видеоклипове и снимки, пише "Блумбърг", като се позовава на изявление на Apple.

По думите на служители на компанията в социалната мрежа ще се използва квадратен формат като в Instagram.
Известно е също, че приложението или ще може да бъде свалено от AppleStore, или да бъде пуснато като допълнение към камерата на устройствата на Apple.

В изявлението се отбелязва, че компанията възнамерява да извлече максимална полза от популярността на социалната мрежа. Тя е насочена към младите хора, които отделят до 50 минути на ден за общуване в нея.

Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол, а спадът на местните продажби през 2017 г. донякъде се компенсира от силен износ
Николай Бекяров: През 2021 г. пазарът на сладолед спадна до 104 млн. лева Управителят на "Юниливър Айс Крийм България" посочва пред "Капитал", че цените вече са увеличени с 12-20%
"Билла" с 15% ръст на оборота за 2023, като продажбите надхвърлят 1.4 млрд. лева До края на тази година веригата планира да отвори още 12 магазина и да има над 170 обекта в България