Регистрация

Ами ако

Достигнете до правилните хора от ритейл сектора
Автор: Капитал 25 септември 2018
Достигнете до правилните хора от ритейл сектора

Ами ако:
достигнете до правилните хора в ритейл сектора
сред тях намерите нови партньори
и така развиете бизнеса си?

Mожем да ви помогнем да представите фирмата и услугите си пред ритейл сектора в България, и така да бъдете видими пред потенциални партньори.

Разкажете как сте полезни, как помагате на ритейл бизнесите да растат и да се развиват, какви успешни партньорства сте направили, защо вашата фирма е надежден партньор на ритейл сектора.

Направете го чрез реклама в изданието "Регал 500".

Рекламата ви ще достигне до:
хора, взимащи решения от ритейл сектора
експерти в ритейл сектора
хора, които четат и се интресуват от това каква е средата и как могат да я подобрят

Разпространява се сред бизнес абонатите на Капитал, на най-голямата конференция в ритейл сектора в България - Retail in Detail, и самостоятелно.

За изданието:
Класацията "Регал 500" подрежда и анализира най-големите производители в България в 20 основни категории храни, напитки, козметика и детергенти.

В изданието ще разкажем за тенденциите в ритейл сектора в България, за въвеждането на нови продукти, иновации и маркетинг.

Детайлно ще представим:
● Финансова информация за топ компаниите производители
● Тенденциите на ръстове и спадове на продажбите и износа
● Продуктите, с които компаниите успяват да заемат позиция и на международните пазари

Ще се радваме да ви разкажем повече за възможностите за реклама в изданието. Пишете ни на [email protected] или се обадете на 02/4615 280 до 10 октовмри.

Очакваме ви!

Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол, а спадът на местните продажби през 2017 г. донякъде се компенсира от силен износ
Николай Бекяров: През 2021 г. пазарът на сладолед спадна до 104 млн. лева Управителят на "Юниливър Айс Крийм България" посочва пред "Капитал", че цените вече са увеличени с 12-20%
Интервю | Аксиния Баева: Кражбите в магазините скачат за година с 20-30% Държавата бездейства, а бизнесът трупа загуби, казва зам.-председателят на Българската ритейл асоциация и изпълнителен директор на "Спорт депо", пред "Капитал"