Венета Писарска, управител на Lesaffre за България

С професионален опит в Белгия, Франция, Централна Европа и България Венета Писарска обича да цитира афоризма на Ралф Емерсън, че "животът е пътуване, а не дестинация". От 2016 г. г-жа Писарска е управител на Lesaffre България и член на Регионалния борд на директорите на Lesaffre (Лесафр), водещ производител на мая и подобрители за хляб.

Завършила е УНСС, престижния колеж EDHEC във Франция и притежава лиценз от Министерството на транспорта и комуникациите на Белгия за управление на международен транспорт. Има опит в дейности като импорт-експорт, подпомагане на чуждестранни инвеститори и международен транспорт, владее четири езика.

От 2002 г. работи за Lesaffre International (Франция). Там трупа опит в лансирането на нови продукти, интегрирането на екипи и преструктурирането на дейности. Член е на CCI France и Националната асоциация на хлебопроизводителите и хлебопекарите в България.

Омъжена е, с една дъщеря.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK