Янив Динур, изпълнителен директор на Progressive Flow

Янив Динур е световно признат авторитет в областта на Теорията на ограничения (TO) и е пряк ученик на д-р Голдрат от 2006 г. до последния му ден.

Г-н Динур ръководи някои от най-големите консултантски проекти през последните девет години в промишлеността, управлението на веригата за доставки, управлението на проекти по метода на критичната верига, дистрибуцията и търговията на дребно по целия свят

Преди да започне да работи като бизнес консултант в последните 20 години Янив Динур работи като вицепрезидент глобални продажби, маркетинг и бизнес развитие в няколко водещи високотехнологични компании, сред които: Comverse (Nasdaq 100, CMVT), Metalink (Nasdaq, MTLK) и Emblaze (LSE, BLZ). Работил е и като главен изпълнителен директор на новосъздадено дружество (Knownet Inc.) и директор продажби на компанията Rafael в сектор отбрана.

Янив Динур е завършил магистратура по бизнес администрация в университета Technion в Хайфа, Израел, и има бакалавърска степен от университета Bar-Ilan в Тел Авив. Той е завършил и Израелската военноморска академия с отличие и е служил дълги години като офицер в подводния флот.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK