Георги Малчев, управител на Xplora.bg

Георги Малчев е управител на Xplora.bg - агенция за интегриран дигитален маркетинг със слоган human digital. Клиенти на агенцията за целия си дигитален маркетинг са Walmark, Whirlpool, Toyota, Medix, Easycredit, Alaska, Jim Beam, Primex, Atama, Konica Minolta, Bio-Oil и други. Сред клиентите на агенцията за отделни дигитални услуги са Nestle, Musala Soft, BLD Homes и още над 20 компании.

Георги има над 15 години опит в маркетинга, комуникациите и бизнес развитието, както и в оперативното управление - като бизнес консултант, мениджър, оперативен директор, главен оперативен директор. Доскоро Георги оглавяваше дигиталния маркетинг на Мтел.

Преподавател в Нов Български Университет по маркетинг, реклама и комуникации.

Модератор на форуми за дигитален маркетинг и член на жури на рекламни форуми. Член на управителния съвет на IAB Bulgaria.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK