Джак Адамис, мениджър "Бизнес развитие" на AdAlliance, регионален алианс от рекламни агенции

Роден в Атина на 9 май 1958 г. , получил образованието си в Гърция, Англия и Шотландия, той прекарва цялата си кариера, живеейки в Гърция, но без да работи за гръцкия пазар! В продължение на 10 години заема позицията маркетинг мениджър "Експорт" в тогавашния водещ гръцки производител на цигари Papastratos, днес част от групата на Philip Morris. В това си качество пътува непрекъснато и работи по проекти в повече от 50 страни по света. Започва да рекламира цигари на пазари, където практически още няма истински рекламни и медийни агенции (вкл. в България), а после преминава в другия отбор - и започва да развива комуникационни агенции .

Създава и разработва пет агенции на веригата DDB (в Румъния, Хърватия, Украйна, Кипър и Сърбия), работи в тясно сътрудничество с регионална мрежа (New Moment) и менажира друго регионално обединение (Ashley).

Става президент на верига независими агенции от цял свят (In'), а към днешна дата е Мениджър Бизнес Развитие на регионален алианс от рекламни агенции в - AdAlliance: група от независими местни агенции, споделящи сходни ценности и страст към творчеството, растежа и резултатите. Целите на AdAlliance е интегрирано обслужване на марки / компании, с интерес на повече от един пазар в SEE региона. Джак е истински космополит, семеен, има един син и макар все още да живее в Атина – прекарва голяма част от времето си в чести пътувания до София.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK