Регистрация

Нова интернет платформа свърза производители и търговци

Автор: Регал 07 ноември 2016

Публикуването на обяви ще става през интернет страницата и заплащане на минимална такса, включително и чрез платен SMS

Нова интернет платформа - www.nacionalnaborsa.com, свърза отскоро производители и търговци на хранителни стоки в България, съобщиха създателите на портала.

Националната борса ще си сътрудничи с основните вериги и със земеделските стопани, с производителите на хранителни продукти и стоки за бита, както и с всички контрагенти на пазара, се посочва в съобщението.

Публикуването на обяви ще става през интернет страницата и заплащане на минимална такса, включително и чрез платен SMS. Сайтът не взима комисионни от сключените сделки. Приложението работи през компютър и мобилен телефон.

Създатели на платформата са екип от млади експерти в IT, търговията и агросектора, а партньор е Съюзът на преработвателите на плодове и зеленчуци.

Nacionalnaвorsa.com ще бъде представена по време на предстоящото през тази седмица изложение ИнтерФуд & Дринк в "Интер експо център".

Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол, а спадът на местните продажби през 2017 г. донякъде се компенсира от силен износ
Николай Бекяров: През 2021 г. пазарът на сладолед спадна до 104 млн. лева Управителят на "Юниливър Айс Крийм България" посочва пред "Капитал", че цените вече са увеличени с 12-20%
"Билла" с 15% ръст на оборота за 2023, като продажбите надхвърлят 1.4 млрд. лева До края на тази година веригата планира да отвори още 12 магазина и да има над 170 обекта в България