С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Продават на търг мола в Банско

Автор: Econ.bg 24 април 2013 , 2 коментара

Продават мола в Банско. Търгът за продажба по реда на Закона за особените залози* е насрочен от "Банка Пиреос България" за 15 май, пише в. "Стандарт".

Търговският център има разгърнта застроена площ от около 5700 кв. м и се намира до началната станция на кабинковия лифт.

Минималната цена в търга за "Мол Банско" е 2,51 млн. евро без ДДС. Инвестициите за построяването на търговския център в планинското курортно селище бяха малко над 5 млн. евро, а инвеститор беше смесеното българо-американско дружество "Банско Привилидж Ризорт" ООД. Първата копка на строежа е на 11 юни 2007 г.

Търговският комплекс беше официално открит на 22 януари 2010 г. Той се намира до начална станция на кабинковия лифт, "Мол Банско". В началото всичките близо 30 магазина бяха отдадени под наем. Сградата има две подземни и четири надземни нива.

*Със Закона за особените залози се урежда залогът, учредяван без предаване на заложеното имущество.

Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол, а спадът на местните продажби през 2017 г. донякъде се компенсира от силен износ
Иво Димитров: Пазарът на кафе е 420 млн. лв. Очакваме да порасне с 6% тази година Директорът "Алкохолни напитки и кафе" в "Кока-Кола ХБК България", пред "Капитал"
Е-търговията: по-глобална, по-зелена и по-мобилна Онлайн продажбите по света растат бурно, а очакванията са към 2025 г. да са 25% от всички на дребно