България

Евелина Иванова получи златната значка на КРИБ

ceibg.bg 13 юни 2011, 12:42

Евелина Иванова, изпълнителен директор на "ВДГ АД – Вандергеетен", получи специалната награда и златната значка на КРИБ. Отличието е за изключително успешна стопанска дейност през 2010 г., за ефективен мениджмънт, висока производителност, ръст на приходите от продажби и положителни финансови резултати. Наградата беше връчена на 19 май на официалната церемония на Националния конкурс "Жена предприемач и Жена мениджър на годината", на който КРИБ бе съорганизатор .

Жанет Попова, управител и съсобственик на фирма "Амет", стана Жена предприемач на годината и получи статуетката на Вежди Рашидов. Продукцията на Попова е специализирана за електрохирургични апарати и електронни управления на операционни маси. Тя притежава 4 патента, доставчик е на 5 световни фирми и е инвестирала над 700 000 евро в производството си.

Стефка Капанова, управител и съсобственик на "Лукс инвест", бе определена за Жена мениджър за 2010 година и получи статуетка, изработена от Ставри Калинов. Фирмата, която управлява Капанова, е специализирана в строителство и ремонт на обществени и промишлени сгради.

Бяха връчени и десет специални награди, присъдени от министерства и държавни агенции на жени, отличили се в съответните индустриални браншове.

Специална награда в категорията "Жена Мениджър" получи генералния директор на БНТ Вяра Анкова, която й бе връчена от Мариана Печеян, председател на Клуба на жените предприемачи и мениджъри в България, главен организатор на конкурса.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK