Нели Ангелова, бизнес мениджър "Кулинарни продукти" и "Корпоративни връзки", "Нестле България"Автор: Регал 04 септември 2015Нели Ангелова се присъединява към семейството на "Нестле" преди 22 години . Започва работа в кулинарния бизнес на компанията през 1999 г. и в продължение на 15 години тя инвестира в силен кулинарен екип, развиване на бизнеса в България и постигане на стабилни резултати.

През декември 2006 г. Нели е изпратена на мисия в Nestlé Adriatic като бранд мениджър на MAGGI и THOMY в Кулинарния бизнес в региона, базирана в Загреб.
Международният й опит помага за развитие в професионалната й кариера и през 2008 г. се връща в "Нестле България" като старши мениджър "Кулинарни продукти". Преминава през няколко маркетингови позиции и през 2010 г. поема ръководната позиция на кулинарния бизнес на "Нестле" като бизнес мениджър.

Заради богатия й бизнес опит, както и този в ръководството на корпоративни събития, от 2014 г. на Нели беше поверена и позицията на мениджър "Корпоративни връзки".

Image and video hosting by TinyPic

 true  Защо компаниите инвестират в социални каузи?


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 
 
 

Image and video hosting by TinyPic