Регистрация

Кирил Вътев, съучредител и съсобственик на месопреработвателната компания "Тандем-В"

Автор: Регал 01 октомври 2016

Кирил Вътев е съучредител и съсобственик на месопреработвателната компания "Тандем-В" ООД от декември 1993 г. Той е дългогодишен председател на Асоциацията на месопреработвателите в България и неин почетен член, както и дългогодишен член на Държавната комисия по биологично земеделие. Участвал е в бизнес обучения в Австрия, Германия, Белгия, САЩ, Италия.

Завършил е Национална спортна академия през 1982 г. със специалност "Борба". Бивш национален треньор до 1990 г. От 2013 г. осъвместява ангажиментите си в бизнеса с подготовката на Националния отбор по свободна борба - Кадети, като старши треньор е и представител на България в Комисията по маркетинг на Световната федерация по борба UWW.

Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол, а спадът на местните продажби през 2017 г. донякъде се компенсира от силен износ
Николай Бекяров: През 2021 г. пазарът на сладолед спадна до 104 млн. лева Управителят на "Юниливър Айс Крийм България" посочва пред "Капитал", че цените вече са увеличени с 12-20%
"Кауфланд": Реставрирани са две от фасадите на софийските Централни хали Търговската верига ще отвори магазина си в емблематичната сграда през април 2024 г.