Регистрация

RID 2015: Умните решения

Ромео Енкарнасион, консултант на "Фикосота" от 12 години

Автор: Регал 30 септември 2015

Ромео Енкарнасион е бизнес консултант с филипино-американския произход, който през последните 12 години е фокусиран върху Източна Европа.

Клиентът му в България  - "Фикосота", беше избрана сред най-добрите измежду 15 000 компании в European Business Awards.

Той започва кариерата си като стажант "човешки ресурси" във Филипините. След това се присъединява към Colgate Palmolive Company в дъщерното й дружество в Манила. По-късно се премествя в централата за азиатския регион, а след това и в централния офис в Ню Йорк. Там носи глобалната отговорност за стратегията на компанията по отношение на хората, организацията и конкурентоспособността на бизнеса, чак до пенсионирането си през 2003 г.

Image and video hosting by TinyPic

 true Да  свържеш точките - историята за успеха на "Фикосота"

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол, а спадът на местните продажби през 2017 г. донякъде се компенсира от силен износ
Николай Бекяров: През 2021 г. пазарът на сладолед спадна до 104 млн. лева Управителят на "Юниливър Айс Крийм България" посочва пред "Капитал", че цените вече са увеличени с 12-20%
Интервю | Аксиния Баева: Кражбите в магазините скачат за година с 20-30% Държавата бездейства, а бизнесът трупа загуби, казва зам.-председателят на Българската ритейл асоциация и изпълнителен директор на "Спорт депо", пред "Капитал"