С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Zebra Technologies представи първия си настолен UHF RFID принтер

Автор: Регал 28 ноември 2013

Той е подходящ за клиенти, които имат нужда от печат и кодиране на RFID етикети, но в по-малки количества, за които индустриален принтер би бил неоправдана инвестиция.

 
Автор: BCS България

Zebra Technologies, компания за продукти за етикиране и проследяване на активи, разшири портфолиото си от RFID принтери, като добави към него най-новия си продукт – настолния ZD500R. Той е пълнофункционален RFID принтер и в същото време е изключително компактен и удобен за приложения с ограничено пространство. Той е подходящ за клиенти, които имат нужда от печат и кодиране на RFID етикети, но в по-малки количества, за които индустриален принтер би бил неоправдана инвестиция.

Принтерът може да печата върху разнообразни RFID етикети и тагове – от малки индивидуални тагове до големи палетни етикети.

Новото устройство е подходящо за сферите:

 • Търговия - за създаване на тагове на място в магазина за върнати стоки, промоционални продукти; инвентаризация и др.
   
 • Здравеопазване - за проследяване на лабораторни проби, идентификация на пациенти, проследяване на активи и др.
   
 • Производство - проследяване на каси и палети, етикиране на елементи, проследяване на активи и др.
   
 • Услуги - RFID ленти за китки, издаване на билети и др.
   
Баркод Системи България, отличена с най-високото ниво от партньорската програма на Zebra Technologies вече предлага Zebra ZD500R на българския пазар.

Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол, а спадът на местните продажби през 2017 г. донякъде се компенсира от силен износ
Николай Бекяров: През 2021 г. пазарът на сладолед спадна до 104 млн. лева Управителят на "Юниливър Айс Крийм България" посочва пред "Капитал", че цените вече са увеличени с 12-20%
Стоян Попов, "Спорт вижън": Делът ни ще надхвърли 35% от пазар за 250 млн. лв. Регионалният мениджър на веригата в България пред "Капитал"