"Фантастико" инвестира 25 млн. лева в нов търговски комплекс в ПерникАвтор: Мара Георгиева 27 август 2021"Фантастико" инвестира 25 млн. лева в нов търговско-развлекателен комплекс в Перник, който ще отвори официално на 26 август. Това е 45-и супермаркет за българската верига, която има магазини в София, Кюстендил, Елин Пелин и Банкя и строи нов обект в Ботевград.

Новият комплекс

"Инвестицията в Перник е изцяло със собствени средства", уточни за "Капитал" изпълнителният директор на "Фантастико" Светослав Гаврилов. Комплексът е построен за 10 месеца от "Бараж груп" и е разположен на 11 хил. кв. метра площ. "Това е втори обект на "Фантастико", който изгражда нашата фирма. Първият беше в столичния квартал "Манастирски ливади-запад", посочи Костадин Чуклев, собственик на строителната компания.

Магазинът в Перник ще предложи над 45 хил. артикула. Сред тях са продукти от малки ферми, щанд за био- и специализирани храни, книги и учебни пособия. Хляб и закуски се месят и пекат на място, а транжорната за месо е стъклена и всичко в нея е видимо за посетителите.

Целият текст е на сайта на "Капитал"