110-ият магазин на BILLA отвори врати в центъра на СофияАвтор: Регал 22 декември 2016Най-новият магазин на "BILLA България" отвори врати на ул. "Славянска" 5 в София. Това е 110-ият обект на търговската верига в страната, съобщиха от пиар агенцията на веригата.

Клиентите ще имат възможността да закупят свежи плодове и зеленчуци и прясно месо с доказан български произход. Любителите на бирата пък ще могат да открият живо пиво. Ще се продава хляб, изпечен на всеки 30 минути от сертифицирани BILLA пекари, грил специалитети и топли ястия.

"BILLA изпраща година на активна експанзия. През 2016 г. открихме повече магазини отколкото откриха трите ни основни конкурента заедно. Амбицията ни е да продължаваме да се разрастваме и да разширим мрежата си до 150 магазина през следващите няколко години. 2016 г. се оказва успешна и по отношение на оборота. След постигнатия ръст от 11% през 2015 г., в края на тази година той ще бъде още по-висок. Ще работим в същия дух и през 2017 г. и ще продължим положителното си развитие", коментира управителят на "BILLA България" Бойко Сачански, цитиран в прессъобщението.

За една година BILLA откри 12 нови обекта в България и вече е представена в 37 града със 110 магазина. Търговската верига приключва 2016 г. с редица важни награди и признания за своята дейност.