Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация

Ключът към успеха в хранително-вкусовия бранш

Mеждународни изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ. През тази година те ще се проведат от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център, събирайки на едно място повече от 22 000 посетители

Автор: Интер Експо Център ЕООД 17 октомври 2017

 
Фотограф: Интер Експо Център ЕООД

 
Фотограф: Интер Експо Център ЕООД

 
Фотограф: Интер Експо Център ЕООД

   Бизнесът обръща поглед със засилен интерес към изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ. През тази година те ще се проведат от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център, събирайки на едно място повече от 22 000 посетители. Изложенията за поредна година отчитат още по-голям интерес: повече от 450 са изложителите, 150 от които участват за първи път. Тенденцията за увеличаване на международните участници (над 80 фирми от 14 държави) е показателна както за положителното развитие на българския пазар и условията за бизнес, така и за ключовото място, което изложенията заемат в Югоизточна Европа. Водещи акценти отново са машините и технологиите, утвърдени марки кафе, както и вендинг оборудване и аксесоари. Отчитайки търсенето на пазара и предпочитанията на крайните клиенти, изложителите отново ще демонстрират висококачествени месни и млечни продукти, хлебни и сладкарски изделия, гурме храни, вина и напитки. БИО ЗОНА и ЗОНА ДИЕТА & ФИТНЕС привличат почитателите на здравословното хранене и био продуктите.

Към бизнеса е насочена и съпътстващата програма. Форумът "Българските биопродукти по време на българското председателство на Съвета на ЕС, организиран от Българска асоциация Биопродукти, ще разгледа актуални теми от бранша. За професионалстите с интерес към кашер и халал продукти, Гръцката международна бизнес асоциация организира конференцията "Kosher & Halal Certifications: a passport to export". За участниците ще има и награди, раздадени по време на Националния конкурс за най-добра опаковка "Приз Пак"и конкурса Златен медал с диплом за качествени и оригинални пазарни продукти и/или адитиви.

Съюзът на преработвателите на плодове и зеленчуци привлича най-малките потребители с детска дегустация под мотото "Здрави и силни от малки", а за любителите на кафето ще се проведе Barista шампионат. За всички професионалисти Българската асоциация на пицарите организира Международен шампионат по пица.

Информация и новости за предстоящите събития може да откриете в сайта на изложенията: http://food-exhibitions.bg.

Нехранителните стоки - с нови по-високи цени през ноември Поскъпват и три от четирите млечни категории в кошницата на тайния клиент
Намалява потреблението на зехтин и олио Зехтин се купува повече в модерната търговия, олио - в традиционната
"Македонската "Алди" влиза в България Хард дискаунтърът "КАМ Маркет" започва да открива магазини в София