Търговци

eMAG отвори първия си магазин в София

Константин Николов 17 септември 2020, 13:37

Онлайн търговецът eMAG отвори първия си физически обект в София в края на миналата седмица и планира да разширява дейността си в страната както онлайн, така и офлайн, съобщиха от компанията. Шоурумът, както го определят от компанията, се намира в "Сердика център" и през него потребителите могат да пазаруват, да поръчват онлайн на място, както и да получават доставените вече стоки, а също и да връщат закупени продукти.

Пробван модел

Така eMAG следва наложения вече в Румъния модел, където има 15 шоурума в най-различни градове - от Букурещ до Сибиу. През юни компанията отвори първия си такъв магазин и в Будапеща. В новия шоурум в София се предлагат основно електроника и техника, а има и специализиран отделен ъгъл на Apple, където се продават последните продукти на компанията, с обучени консултанти и оторизирани сервизни услуги, казват от eMAG.

Целият текст е на сайта на "Капитал"

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK