С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Kaufland вече предлага и онлайн доставки в партньорство с foodpanda

Автор: Мара Георгиева, Константин Николов 25 август 2020

Услугата тръгна в София, Пловдив, Варна и Бургас, ще се разширява и към други градове

["Кауфланд България"]

aufland стана поредната верига, която вече предлага и онлайн пазаруване. Услугата е в партньорство с foodpanda и вече стартира в София, Пловдив, Варна и Бургас, съобщиха от "Кауфланд България".

Избор сред 400 продукта

През foodpanda може да се поръчат над 400 продукта: млечни и месни, консерви, напитки, кафе, захарни изделия, дрогерийни стоки и козметика, за бебето и детето, свежи плодове и зеленчуци, био и специализирани храни, като списъкът с предложения ще расте.
Доставката е безплатна, минималната сума за поръчка е 30 лева. От foodpanda обещават време за доставка от най-много 60 минути. Стоките се доставят при спазване на всички мерки за хигиена и безопасност, уверяват от компанията.

Целият текст е на сайта на "Капитал"

Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол, а спадът на местните продажби през 2017 г. донякъде се компенсира от силен износ
Пазар за над 150 милиона лева Продажбите на храни за домашни любимци са с двуцифрен ръст през последните години
eMAG отвори първия си магазин в София Онлайн търговецът откри обект в "Сердика мол", но обмисля и още в други градове