Търговци

Четири хранителни вериги отвориха нови обекти по време на коронавируса

Мара Георгиева 05 юни 2020, 11:05

андемията с коронавируса не попречи на четири от големите хранителни вериги да отворят магазини. Откриването на новите супермаркети не беше особено шумно, както повелява традицията, заради ограниченията по време на извънредното положение. На преден план във всички обекти - новооткрити и съществуващи, излезе безопасността на персонала и посетителите, което предопредели вземането на редица допълнителни мерки за дезинфекция и хигиена, както и осигуряване на здравословно отстояние между клиентите.

Експанзия по време на пандемия

На 4 юни в Банкя отвори нов супермаркет "Фантастико", инвестицията в който е около 20 млн. лв. Той е разположен върху 7000 квадратни метра разгъната застроена площ и предлага над 25 000 вида стоки. Обектът е изграден на четири нива: паркинг със 129 места и зарядни станции за електромобили; търговска зала; складове; офиси и зона за почивка. В него има и аптека, застрахователен брокер, зоомагазин, Easy Pay, химическо чистене, банкомат. Строителството е продължило само осем месеца, съобщиха от компанията.

Целият текст е на сайта на "Капитал"

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK