Търговци

Логистична компания отвори онлайн магазин за доставка на храни до дома

Мара Георгиева 30 април 2020, 09:30

Експериментът с онлайн поръчки на храни за дома продължава и след няколко вериги и логистична компания ще пробва модела. Софийската фирма "Берс лоджистикс" отвори онлайн бакалия, съобщи за "Капитал" Николай Николов, съдружник и член на съвета на директорите. Тя предлага интернет платформа за продукти на свои клиенти, за които извършва логистични услуги.

"Хлеб и сол"

Интернет магазинът се нарича "Хлеб и сол", активен е от 6 април и вече е преминал тестовия период. Съдържа над 1000 артикула в различни категории - храни, напитки, козметика, за дома и офиса, за майки и деца, домашни любимци. Предстои следващо зареждане с още 1000 продукта, уточни Николов.

Бакалията предлага доставки до дома на клиентите на територията на София, включително в Симеоново, Драгалевци, Бояна, Горна баня, Герман, Панчарево, Бистрица, Банкя, Кубратово, Световрачене, Негован, Чепинци, Долни Богров, Горни Богров, Кривина, Казичене.

Целият текст е тук

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK