Търговци

Ikea отвори виртуален магазин в китайската платформа Tmall

Снежина Пашинова 17 март 2020, 10:59

Ikea започна да продава мебелите си чрез онлайн платформа за търговия от трета страна. Шведският производител отвори виртуален магазин в потребителска платформа, собственост на гиганта Alibaba, в опит да достигне до повече китайски клиенти.

Най-големият производител на обзавеждане в света започна да търси възможности как и къде да продава с помощта на водещите онлайн сайтове за търговия преди повече от две години, съобщава Financial Times. През миналата седмица компанията е започнала да продава маси със столове, скринове и още 3800 други продукта в B2C платформата Tmall.

"Тестът"

Новият магазин първоначално ще обслужва клиенти от Шанхай, Дзянсу, Джъдзян, Анхуей, а целта е той да бъде разширен и до други градове. Ikea и Tmall ще потърсят и други възможности за сътрудничество, включително ще разгледат и бъдещите тенденции за домашно обзавеждане на китайските потребители.

Целият текст е тук

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK