Търговци

IKEA открива нов физически магазин във Варна

Мара Георгиева 20 декември 2019, 10:00

IKEA открива нов магазин във Варна, който ще замени досегашния център за поръчки на веригата в морския град. Търговският обект ще бъде разположен в Delta Planet Mall на бул. "Сливница" 185 и ще бъде отворен през втората половина на 2020 г., съобщиха от компанията.

Магазинът ще бъде разположен върху 8000 кв. метра, от които 5400 са търговска площ. Той ще бъде по-малък от стандартния формат обекти на шведската верига, но по-голям от сегашния център за поръчки на IKEA във Варна, уточняват от българския офис.

"Новият обект ще разчупи познатия досега формат – огромни магазини IKEA далеч от града. Новата концепция изисква изграждане на магазини в удобна и достъпна за хората локация, близо до мястото на живеене, пазаруване и почивка", коментира за "Капитал" Йоана Цонева, маркетинг мениджър на IKEA в България.

Целият текст е тук

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK