Търговци

Office 1 Superstore разширява бизнеса си зад граница

Мара Георгиева 23 октомври 2019, 10:38

Кооперация "Панда", която през февруари миналата година придоби всички права върху търговските марки от портфолиото на Office 1 Superstore, планира да разшири бизнеса си и зад граница. Тя е единствен притежател и представител на брандовете Office 1, Office 1 Superstore, Office 1 Superstore International и Office 1 e-shop за целия свят, след като ги откупи от американския им собственик Марк Бакаш.

Първо в съседни държави

"Основният ни фокус в средносрочен план ще бъде развитието на бранда в региона и Европа. Не си поставяме за цел конкретен брой нови магазини извън България. За нас е важно качеството на партньорите ни и възможностите им за развитие. Вече финализираме някои преговори за отдаване на франчайз права и най-вероятно първо ще се разширим с магазини в Македония", съобщи за "Капитал" Елка Каменова-Цанкова, председател на кооперация "Панда".

Условията на договорите са индивидуални и зависят най-вече от големината, зрелостта и потенциала на съответния пазар.

Целият текст е тук

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK