Търговци

Pepco открива първите два магазина в Пловдив през март

Мара Георгиева 21 февруари 2019, 10:10

Полската дискаунт верига за дрехи Pepco ("Пепко") ще отвори през март първите си два магазина в Пловдив - в мол Plovdiv Plaza и в търговския център на бул. "Александър Стамболийски" 131 ("Коматевско шосе"), в който инвеститор е фирма "Филикон". Информацията бе потвърдена от наемодателите. От българския клон на Pepco засега все още не уточняват в кои градове и къде ще бъдат позиционирани първите обекти.

Не само в големите градове

През есента на 2018 от Pepco съобщиха, че компанията възнамерява да направи своя дебют в страната през март 2019 г. Планът предвижда за шест месеца да бъдат отворени 11 магазина, а в края на 2021 г. броят им да нарасне до 60.

По информация на "Капитал" наемането на помещения върви активно. В София например единият от магазините ще бъде в "Скай сити мол" на ул. "Коста Лулчев" 52. Обекти на веригата ще има също в Русе, Велико Търново и Варна, става ясно от сайта на Pepco, където са обявени свободни позиции за управители и заместник-управители на магазини. Pepco ще бъде сред наемателите и на Delta Planet Mall във Варна, който ще заработи в края на март.

Целият текст е тук

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK