С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Pepco открива първите два магазина в Пловдив през март

Автор: Мара Георгиева 21 февруари 2019

Полската дискаунт верига за дрехи ще отвори обекти и в София, Русе, Велико Търново, Варна. Германската KiK отлага дебюта си за 2020 г.

[Pepco]

Полската дискаунт верига за дрехи Pepco ("Пепко") ще отвори през март първите си два магазина в Пловдив - в мол Plovdiv Plaza и в търговския център на бул. "Александър Стамболийски" 131 ("Коматевско шосе"), в който инвеститор е фирма "Филикон". Информацията бе потвърдена от наемодателите. От българския клон на Pepco засега все още не уточняват в кои градове и къде ще бъдат позиционирани първите обекти.

Не само в големите градове

През есента на 2018 от Pepco съобщиха, че компанията възнамерява да направи своя дебют в страната през март 2019 г. Планът предвижда за шест месеца да бъдат отворени 11 магазина, а в края на 2021 г. броят им да нарасне до 60.

По информация на "Капитал" наемането на помещения върви активно. В София например единият от магазините ще бъде в "Скай сити мол" на ул. "Коста Лулчев" 52. Обекти на веригата ще има също в Русе, Велико Търново и Варна, става ясно от сайта на Pepco, където са обявени свободни позиции за управители и заместник-управители на магазини. Pepco ще бъде сред наемателите и на Delta Planet Mall във Варна, който ще заработи в края на март.

Целият текст е тук

Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол, а спадът на местните продажби през 2017 г. донякъде се компенсира от силен износ
Намалява потреблението на зехтин и олио Зехтин се купува повече в модерната търговия, олио - в традиционната
"Македонската "Алди" влиза в България Хард дискаунтърът "КАМ Маркет" започва да открива магазини в София