Търговци

eMAG ще отвори шоурум в България догодина

Капитал 06 септември 2017, 11:14

Електронната платформа за търговия eMAG ще регистрира българско дружество през следващата година. Плановете включват откриване на шоурум на онлайн ритейла. Новината беше съобщена по време на официалното откриване на новия офис на компанията в София.

Според представителите й това е естественото продължение на развитието на платформата в страната, тъй като практиката е вече установена на други пазари, където eMAG присъства. В шоурума ще бъдат показвани последните технологични иновации, като освен това ще бъде и място за тест и получаване на поръчаните онлайн артикули.

Насока към локалното

От eMAG коментираха още, че след като са изградили отношения с местни доставчици и представители на външни марки, логичното развитие е да се даде приоритет на местното производство. Друг приоритет на eMAG ще бъде по-краткото време за доставка. На някои пазари, в които работи компанията, съществува възможността за доставка в рамките на два часа. Услугата, подобна на бързата доставка на Amazon в САЩ и Западна Европа, става все по-популярна на чуждите пазари и скоро ще бъдат тествана и в България.

Целият текст е тук

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK