Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация

eMAG ще отвори шоурум в България догодина

Автор: Капитал 06 септември 2017

Компанията е добавила 141 хил. нови клиенти през 2016 г.

Електронната платформа за търговия eMAG ще регистрира българско дружество през следващата година. Плановете включват откриване на шоурум на онлайн ритейла. Новината беше съобщена по време на официалното откриване на новия офис на компанията в София.

Според представителите й това е естественото продължение на развитието на платформата в страната, тъй като практиката е вече установена на други пазари, където eMAG присъства. В шоурума ще бъдат показвани последните технологични иновации, като освен това ще бъде и място за тест и получаване на поръчаните онлайн артикули.

Насока към локалното

От eMAG коментираха още, че след като са изградили отношения с местни доставчици и представители на външни марки, логичното развитие е да се даде приоритет на местното производство. Друг приоритет на eMAG ще бъде по-краткото време за доставка. На някои пазари, в които работи компанията, съществува възможността за доставка в рамките на два часа. Услугата, подобна на бързата доставка на Amazon в САЩ и Западна Европа, става все по-популярна на чуждите пазари и скоро ще бъдат тествана и в България.

Целият текст е тук

Нехранителните стоки - с нови по-високи цени през ноември Поскъпват и три от четирите млечни категории в кошницата на тайния клиент
Намалява потреблението на зехтин и олио Зехтин се купува повече в модерната търговия, олио - в традиционната
"Македонската "Алди" влиза в България Хард дискаунтърът "КАМ Маркет" започва да открива магазини в София