Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация

Поредица дегустации на вина в "Кауфланд България"

Автор: Регал 12 януари 2017 , 1 коментар

"Kaufland България" организира дегустации на вино, съобщиха от пресцентъра на компанията. Във всяка четна седмица от месеца хипермаркетите на веригата в цялата страна дават възможност на клиентите да дегустират различна селекция от вина, специално подбрана от експертите в компанията. Дегустациите се провеждат в петък между 17.00 и 20.00 и в събота между 12.00 и 15.00.

Първата дегустация за 2017 г. ще се състои на 13 и 14 януари. Потребителите ще имат възможност да тестват вина от старозагорската изба "Домейн Менада", а организаторите са подготвили селекция от бяло "Шардоне" и "Мускат" и червено "Каберне" и "Мерло".

На 27 и 28 януари ще се състои втората дегустация, като тогава "Kaufland България" ще предложи на своите клиенти комбинация от бели и червени вина, както и розе от собствената марка – Cultura Vini. Вината от тази серия бяха представени на българския пазар само преди няколко месеца, уточняват от компанията. За дегустацията в края на месеца са подготвени вина от Италия, Франция, Португалия, Испания и Чили.

В асортимента на "Kaufland България" се предлагат над 160 вида вино от 14 държави.

Нехранителните стоки - с нови по-високи цени през ноември Поскъпват и три от четирите млечни категории в кошницата на тайния клиент
Намалява потреблението на зехтин и олио Зехтин се купува повече в модерната търговия, олио - в традиционната
"Македонската "Алди" влиза в България Хард дискаунтърът "КАМ Маркет" започва да открива магазини в София