Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация

Машина за монети в Kaufland - "Младост", в София

Автор: Регал 09 януари 2017 , 1 коментар

Чрез нея потребителите могат да уедрят събраните стотинки срещу ваучер за пазаруване

"Kaufland България" стартира нова услуга за своите клиенти, съобщиха от пресцентъра на компанията. Специална машина приема монетите на клиентите, без да е необходимо да се минава през каса. При използване на услугата се издава ваучер за пазаруване на стойност обменените стотинки. Той може да бъде използван във всички магазини на веригата.

Проектът стартира пилотно в ж.к. "Младост" на ул. "Филип Аврамов" 3 в София. Ползването на услугата е напълно безплатно, не се удържат допълнителни такси и е без значение каква е стойността на монетите, уточняват от Kaufland България.

"С новата услуга ще улесним нашите клиенти и ще им помогнем да пестят време. Машината е удобна алтернатива за потребителите, които често се двоумят къде да уедрят събраните монети, и то без да плащат допълнителна такса за това. За Kaufland България е важно не просто да предоставя възможност за пазаруване на качествени и свежи продукти, но и да предлага цялостни услуги, които да създават удобства", коментира Димитър Спасов, председател на управителния съвет на "Кауфланд България ЕООД енд Ко" КД.

Машината за монети е разположена в магазина в ж.к. Младост в София и е с работното време на филиала – от понеделник до събота от 7.00 ч. до 22.00 ч. и в неделя от 8.00 ч. до 21.00 ч.

Нехранителните стоки - с нови по-високи цени през ноември Поскъпват и три от четирите млечни категории в кошницата на тайния клиент
Намалява потреблението на зехтин и олио Зехтин се купува повече в модерната търговия, олио - в традиционната
"Македонската "Алди" влиза в България Хард дискаунтърът "КАМ Маркет" започва да открива магазини в София