Търговци

BILLA откри реновирания си магазин в Централна гара

Регал 27 април 2016, 10:46

"BILLA България" откри официално напълно обновения си магазин в столичната Централна гара. От компанията заявиха, че редица нововъведения ще изненадат пристигащите и заминаващите пътници от цялата страна и чужбина.

И в този магазин клиентите ще могат да закупят пресен и топъл хляб, изпечен на всеки 30 минути. Реновираният супермаркет ще предложи грил специалитети, приготвени на място пред посетителите, както и висококачествена жива бира. Специално място в магазина е отделено на зоната със свежи плодове и зеленчуци, отгледани в над 200 градини в България от български производители.

"С огромно нетърпение очаквахме магазинът ни в Централна гара отново да отвори врати. Към момента имаме 102 магазина BILLA в страната. За нас този брой показва огромното доверие, което клиентите ни гласуват вече 16 години и ни мотивира да продължим да предлагаме качествени стоки, богат асортимент и атрактивни седмични промоции и отстъпки", коментира Бойко Сачански, управител на търговската верига.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK