Търговци

BILLA отвори 100-ия си магазин в България

Регал 08 март 2016, 11:14

"Билла България" официално откри своя стотен магазин в България. Супермаркетът се намира в София, на ул. "Сан Стефано" 22, в най-новия столичен търговски център – "Сан Стефано Плаза".

Локацията на новооткрития супермаркет е удобна, леснодостъпна и в непосредствена близост до една от ключовите точки в столицата – "Орлов мост". Асортиментът на магазина е подбран така, че да отговаря на нуждите и изискванията на клиентите си и да осигурява всичко необходимо за ежедневното пазаруване.

Посетителите на супермаркета имат на разположение свежа зона за прясно изцедени на място сокове и добре зареден салатен бар на самообслужване, който ще допринася за по-здравословното хранене на клиентите.

Всички ценови предимства, които веригата предлага, ще са актуални и за новия супермаркет на ул. "Сан Стефано" 22. Това са над 1000 ниски цени всеки месец. Освен това, използвайки своята BILLA карта, клиентите ще могат да се възползват и от намаленията на над 600 артикула, предлагани в търговския обект.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK