Събития

Как бързо и ефективно да стартираме онлайн магазин

Капитал 14 май 2020, 09:30

Коронавирусът и извънредното положение не само в България, но из целия свят, накараха огромен брой търговци или да преминат в онлайн пространството, или най-малкото да се замислят колко нестабилен се оказа изведнъж изцяло физическият модел. За някои от тях продажбите онлайн се оказаха единствена алтернатива.

Именно успешното преминаване към онлайн бизнес беше основна тема на новия уебинар на "Капитал", в който участваха специалисти и мениджъри по цялата верига на е-търговията, интернет инфраструктурата и разплащанията. Сред тях бяха Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово; Димитър Димитров, партньор и консултант по електронна търговия в Stenik; Методи Дреновски, основател и управител на СуперХостинг.БГ; Любомир Чолаков, управляващ директор на Isobar България; и Светлозар Димитров, управляващ съдружник в euShipments.com. Модератор на онлайн събитието бе Георги Малчев, управляващ съдружник в дигиталната агенция Xplora.bg.

Целият текст е тук

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK