Красен Кюркчиев: Строим нова фабрика за храни в Шумен
Фотограф: Цветелина Белутова
Какви промени в бизнеса на "Фикосота" наложи извънредната ситуация с коронавируса?
- Фокусирахме се върху безопасността в общите пространства, офисите и фабриките. Наложи се препланиране на проекти и разходи за реклама. На практика минахме в различен ритъм на планиране за почти всички дейности - вместо за година, както е обичайно, планираме за тримесечие. Ритъмът се сгъсти, разсъждаваме според ситуацията, не правим много далечни планове. По време на извънредното положение беше много страшно. И до днес не сме разхлабвали мерките за дезинфекция, хигиена и сигурност. Разликата е, че вече го няма страхът.Цялото интервю е на сайта на "Капитал"