С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

"Кока-Кола ХБК" става дистрибутор на нова серия кафе - Costa Coffee

Автор: Мара Георгиева 11 юни 2020

България е първият европейски пазар, на който се продават продуктите

[Кока-Кола ХБК]

"Кока-Кола ХБК" ще дистрибутира нова серия кафета - Costa Coffee, а България е първият европейски пазар, на който тя се продава, съобщиха от компанията.

"Продуктовата гама не е предлагана до момента на местния пазар, а "Кока-Кола ХБК" е първият бутилировач в системата на Coca-Cola, който предлага Costa Coffee", уточниха за "Капитал" от "Кока-Кола ХБК".
Това е втора марка кафе, която влиза в портфолиото на "Кока-Кола ХБК", след като близо три години фирмата продаваше Lavazza, но сътрудничеството беше преустановено през септември 2019.

На зърна и мляно

"Компанията лансира бранда Costa Coffee в търговската мрежа и заведенията на принципа на всички останали продукти в портфолиото на "Кока-Кока ХБК България". Целта ни е да бъдем в топ 3 в mass premium сегмента", коментираха за "Капитал" от българското дружество.

Целият текст е на сайта на "Капитал"

Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол Четири компании доминират пазара на концентриран алкохол, а спадът на местните продажби през 2017 г. донякъде се компенсира от силен износ
Топ 10 на фармацевтичните корпорации в България Фармацевтичният пазар отбеляза ръст над 7% през изминалата година
"Лидл България" и ЕБВР ще финансират добри практики на земеделски производители Не се изисква съфинансиране от стопаните при обучението им за сертифициране по стандарта GlobalG.A.P.