Производители

Имате пратка от Uniqlo

Сирма Пенкова 18 ноември 2019, 11:17

"Направени за всички" - това гласи слоганът на японската верига за дрехи Uniqlo. По всичко личи, че компанията цели и да достигне до всички, засилвайки международното си присъствие. Преди повече от месец компанията разшири мрежата си от доставки и вече потребители от България също могат да поръчват продукти онлайн. С разрастването на Uniqlo компанията майка Fast Retailing се движи към целта да стане най-голямата верига за дрехи не само в Япония, но и в света. Лидер на пазара е испанският гигант Inditex (собственикът на Zara, Massimo Dutti, Bershka и др.).

Стъпки към Европа

Към август общо 2196 магазина оперират под името на Uniqlo, като от тях 817 са в Япония. Така компанията се наложи в родината си и е сред най-разпознаваемите брандове. Вторият по големина пазар за бизнеса е Китай, където заедно с Хонконг броят на магазините е 800.

Целият текст е тук

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK