Производители

Mars ще пусне 4 нови марки на българския пазар през следващите месеци

Мара Георгиева 12 април 2019, 10:00

Световният производител на хранителни продукти Mars Inc. ще представи четири нови марки на българския пазар през следващите месеци. Това стана ясно на пресконференция в офиса на "Mars България" - първото публично представяне на дружеството, което присъства в страната от 25 години.

Шоколад, дъвки, грижа за домашните любимци

От следващия месец ще бъдат в продажба шоколадовите бонбони с хрупкав център под марката Maltesers. "Това е една от най-обичаните марки шоколад в света. Тези бонбони са № 1 по продажби в Англия и в топ 3 във всички европейски държави, в които присъстват. През втората половина на 2019 г. компанията ще предложи и нова марка дъвки – нещо, което не е правила от десетина години", съобщи Мартин Димитров, бранд мениджър "Шоколад и дъвки" за българския пазар.

През втората половина на годината ще бъде представен и брандът за котешка и кучешка храна Perfect Fit. "Това са висок клас продукти, които не съдържат добавени консерванти и оцветители", обясни Мелина Фатонджи, бранд мениджър. И уточни, че продуктите за грижа за домашните любимци имат около 25% дял в стойност в портфолиото на компанията.

Целият текст е тук

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK