Производители

"Белла България" ще инвестира над 15 млн. лева през 2019 г.

Мара Георгиева 08 февруари 2019, 10:10

"Белла България" ще инвестира над 15 млн. лева през 2019 в автоматизирани производствени линии и системи за контрол на качеството, изграждане на две нови логистични бази и откриване на търговски филиал в Сърбия, съобщиха от дружеството.

Автоматизация и продажби в Сърбия

Част от средствата ще бъдат насочени към фабриките за тестени изделия на компанията. Предвижда се до края на годината целият цикъл на производство на точени кори, бутер тесто и готови баници да бъде напълно автоматизиран и факторът "човешка грешка" да бъде сведен до минимум. От холдинга уточняват също, че в производството на тестени изделия се използва технология без влагане на консерванти, а при опаковането на продуктите - материали с бариерни свойства, които позволяват запазване на храните за по-дълъг период и осигуряват възможност за транспортирането им в охладен вид на далечни разстояния.

Целият текст е тук

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK