Месопреработвателният сектор се готви за интелигентни фабрики
Автор: Деница Ватева
31 януари 2019
[© Messe Francfurt]
Безопасност, по-ефективно използване на ресурсите, оптимизация на производството, дигитализацията. Това са основните предизвикателства пред месопреработвателната промишленост в следващите години, сочат данните на Германската асоциация на производителите на оборудване за хранително-вкусовата и пакетиращата промишленост, част от асоциацията VDMA, обединяваща машиностроителната индустрия в страната.
Данните бяха представени по време на презентирането на тазгодишното издание на най-голямото изложение в света за месопреработвателния сектор IFFA, което се провежда на всеки три години във Франкфурт и ще се проведе през май. На последния форум, който се е провел през 2016 г., са се включили и трима изложители от България.
Целият текст е тук