Производители

Месопреработвателният сектор се готви за интелигентни фабрики

Деница Ватева 31 януари 2019, 12:40

Безопасност, по-ефективно използване на ресурсите, оптимизация на производството, дигитализацията. Това са основните предизвикателства пред месопреработвателната промишленост в следващите години, сочат данните на Германската асоциация на производителите на оборудване за хранително-вкусовата и пакетиращата промишленост, част от асоциацията VDMA, обединяваща машиностроителната индустрия в страната.

Данните бяха представени по време на презентирането на тазгодишното издание на най-голямото изложение в света за месопреработвателния сектор IFFA, което се провежда на всеки три години във Франкфурт и ще се проведе през май. На последния форум, който се е провел през 2016 г., са се включили и трима изложители от България.

Целият текст е тук

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK