Производители

Apple ще започне да произвежда скъпите си iPhone модели в Индия

Йоан Запрянов 02 януари 2019, 11:13

Технологичният гигант Apple ще започне да произвежда най-скъпите си модели телефони iPhone в Индия, пише Reuters, като се позовава на свои вътрешни източници. Компанията, която произвежда смартфоните си чрез тайванската фирма за сглобяване Foxconn, ще се опита да намери начин да намали ефектите на търговската война между Китай и САЩ. Досега всички iPhone модели се правеха в Китай.

В случая става дума само за моделите от най-висок клас като iPhone X, Xs и Xs Max. Това ще позволи на Apple да атакува по-агресивно и самия индийски пазар, където за момента скъпите смартфони на фирмата не успяват да се наложат. Самият пазар е най-бързо развиващият се голям такъв в света, но в повечето случаи в страната Apple налага или по-евтините си модели, или такива от предни години.

Целият текст е тук

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK