С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

AB InBev прогнозира силен растеж през 2018 г.

Автор: Цветан Кръстев 08 март 2018

Най-големият производител на бира е увеличил печалбата си през последното тримесечие на миналата година

Най-големият производител на бира – белгийската компания Anheuser-Busch InBev (AB InBev), прогнозира силен растеж през 2018 г., след като генерира приходи над очакванията в Бразилия в края на изминалата година, пише Reuters.

Прогнозата

От белгийската група коментираха, че са амбицирани постъпленията им през 2018 г. да са по-високи. Главният финансов директор Фелипе Дурта заяви на пресконференция, че положителната тенденция на компанията ще се запази заради популярните им брандове като Budweiser, Stella Artois и Corona.

"Прогнозата ни е за сходни финансови резултати като предходните или по-добри", увери Дурта. Той предупреди, че е вероятно да запишат слабо първо тримесечие предимно заради предвидените разходи около рекламата за Световното първенство по футбол в Русия през лятото.

Печалбата преди данъчно облагане през четвъртото тримесечие на 2017 г. на групата се е увеличила с 21% до 6.19 млрд. долара, което е над очакванията на анализаторите за 6.03 млрд. долара.

Целият текст е тук

Събития
Retail in detail 2018

Retail in detail 2018

Transforming Retail Together. How to Adapt to the New Frontiers

Нехранителните стоки - с нови по-високи цени през ноември Поскъпват и три от четирите млечни категории в кошницата на тайния клиент
Намалява потреблението на зехтин и олио Зехтин се купува повече в модерната търговия, олио - в традиционната
"Македонската "Алди" влиза в България Хард дискаунтърът "КАМ Маркет" започва да открива магазини в София