Производители

"Каменица" пуска на пазара нова марка бира в ретро стил

Регал 30 март 2016, 15:23

"Каменица" пуска на българския пазар нова марка бира в ретро стил. "Старо пиво" е произведено по случай 135-годишния юбилей на пивоварната и се предлага в бутилка, която е реплика на опаковка от миналия век.

Юбилейното "Старо пиво" е създадено изцяло в духа на българските пивоварни традиции от 1881 година. Бутилката е с обем 400 мл и няма етикет, защото идва от времето, когато самата бира е била етикет, обяснява технологът - пивовар на компанията Васил Петров. Типичната за онова време гравюра "Собственостъ на пивоварница Каменица Пловдивъ" е положена на лицевата част на бутилката. Стопроцентовото съдържание на малц гарантира първокласен вкус. Течността има богат златист цвят, а комбинацията от три вида хмел е в основата на неповторимия, наситен аромат на пивото, изтъква технологът.

"Старо пиво" ще се предлага в магазините от началото на април. Продуктът ще бъде пуснат в лимитирани количества. Новият рекламен клип на бирата вече се излъчва в телевизионен ефир.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK