Пазари

British American Tobacco прехвърля Eva към международната си марка Vogue

Десислава Николова 23 май 2019, 12:26

Две години след приключването на сделката по придобиването на марките на "Булгартабак" новият собственик – световният лидер British American Tobacco (ВАТ), вече продава на пазара само един от придобитите брандове - Victory. През миналата година клиентите на ММ, GD Blue, Tresor Blue, Bulgartabac One, Victory Code и "Средец" бяха пренасочени от компанията към марката Rothmans, която според нея има подобен вкус и съдържание на никотин. Така на пазара останаха двата най-популярни бранда от времето на "Булгартабак". В момента обаче тече миграция на предимно дамския бранд Eva и на Prestige във Vogue.

"Марките преминават към нашия международен бранд Vogue Unique, като запазват същия тютюнев бленд на различните разновидности в модерна и елегантна опаковка на Vogue Unique. ВАТ както за местните, така и за международните марки предлага на пазара у нас продукти с високо качество и характеристики и предложенията следват търсенето и тенденциите на пазара", коментираха от компанията. Оттам не уточниха дали ще увеличат цената на Vogue, а само отбелязаха, че "цените на пазара отговарят на регистрираните в публичния регистър и се определят според ценовата политика на компанията".

Целият текст е тук

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK