Пазари

Софтуерната "Сирма груп" отваря търговски офис в Ню Джърси, САЩ

Регал 12 октомври 2016, 13:37

На 21.10.2016 отваря врати новият търговски офис на "Сирма груп" в Ню Джърси, САЩ, съобщиха от пиар агенцията на софтуерната компания. Новият адрес на дружеството е One Evertrust Plaza, Jersey City. Екипът е съставен изцяло от местни американски професионалисти, които са експерти в продажбите на софтуерни продукти и услуги, предлагани от дружествата в групата.

Първоначалният фокус на "Сирма" за увеличаване на продажбите в САЩ ще е насочен в следните индустриални вертикали: културно наследство, науки за живота и индустриален софтуер и мултииндустриални решения, подкрепяни съответно от дъщерните дружества на холдинга - "Онтотекст", "Сирма ентерпрайз системс", "ЕнгВю" и "Сирма солюшънс".

Екипът на американското дружество на холдинга - "Сирма груп инк", се е разширил с привличането на Дейвид Тейлър като старши директор по бизнес и организационно развитие, Томас Молфето като отговорник по маркетинга, Даниел Шиилс ще отговаря за бизнес развитието и SaaS услугите, а Ален Каптан и Марк Барсоум ще отговарят за продажбите. Оперативен изпълнителен директор от българска страна остава Явор Джонев.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK