Лице

Валтер Волф поема управлението на "Кауфланд България"

Мара Георгиева 27 август 2021, 10:49

От 1 декември Валтер Волф - прокурист "Верига за управление на доставките" в България, ще поеме управлението на "Kaufland България". Сегашният председател на управителния съвет на "Kaufland България" - Иван Чернев, ще отговаря за международни проекти в Kaufland групата.

Валтер Волф (на снимката) е директор "Управление веригата на доставки" в "Kaufland България" от началото на 2019 г. След завършване на висшето си образование започва професионалния си път в Schwarz групата. Има над 15 години опит в сферата на продажбите и логистиката. Заемал е ръководни позиции в международни структури на Schwarz групата в Германия, Швейцария, Франция и България. Владее немски, английски, български, руски и френски език.

Досегашният главен изпълнителен директор Иван Чернев е начело на "Kaufland България" от март 2018 г. Той е дипломиран икономист от Университета в Нидерайн, Германия. Управлявал е различни отдели в структурата на Kaufland в Германия и други държави. В България дойде от мениджърска позиция в "Kaufland Словакия".

Целият текст е на сайта на "Капитал"

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK