Лице

Лидия Тасева-Пеева е новият финансов директор на "Девин"

Капитал 22 май 2020, 14:45

Лидия Тасева-Пеева е новият финансов директор на "Девин" ЕАД, съобщиха от компанията за бутилиране на минерална вода. Тя има повече от 15 години опит като финансист в PricewaterhouseCooper, където последно е заемала позицията старши мениджър. Работата ѝ до момента включва управлението на финансовите резултати и инвестиции за международни компании в различни отрасли, включително сектора на бързооборотните стоки, недвижими имоти, промишлено производство и комунални услуги.

Лидия Тасева-Пеева е възпитаник на СУ "Св. Климент Охридски" със специалност "Финанси, банково дело и бизнес администрация", дипломиран експерт-счетоводител в България и член на Асоциацията на дипломираните експерт-счетоводители във Великобритания.

От създаването си през 1992 г., "Девин" ЕАД е лидер на пазара на бутилирани води в България. Фирмата е ексклузивен дистрибутор на енергийните напитки Red Bull и плодовите сокове Granini за България. От 2017 г. е част от белгийската група "Spadel" - водещ производител на бутилирана вода в Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург) и Франция.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK