Лице

Лилия Борисова е новият търговски директор на "Монделийз България"

Регал 09 септември 2019, 10:15

Преди това, като национален мениджър "Продажби", Лилия Борисова управлява успешно търговските отношения и продажбите на международната компания в Сърбия и Босна и Херцеговина. Вече 14 години тя е част от екипа на "Монделийз" с богат опит в съвременната и традиционната търговия. Като търговски директор на "Монделийз България" Лилия Борисова се присъединява и към лидерския екип на бизнес хъба: Румъния, България и Източна Адриатика.

Българското дружество е част от бизнеса на "Монделийз Интернешънъл" в Югоизточна Европа, заедно с Румъния и страните от Източна Адриатика, ръководен от Ивайло Найденов, генерален мениджър за бизнес хъба. Със своя дългогодишен опит в "Монделийз Интернешънъл" и сектора Ивайло Найденов ще продължи да развива стратегията на компанията "Snacking Made Right" и да ръководи бизнеса в Югоизточна Европа, съобразно глобалната дългосрочна стратегия на компанията.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK